söndag 23 februari 2014

Den här gången blev Adams familjen riktigt förvånada och glada

Adam var en snäll, generöse och milda älskar goda människor ung man som är 23 år gammal . Han älskade mycket sin familj, vänner och sitt jobb . Han gifte sig med hans drömm fru och livde lyckligt med henne för många år . Hon hette Anna som var 20 år gammal när de gifte sig , och hon var riktigt liksam med hennes man egenskaper . 

Med dagarna och år födde Anna sex barn , och både Adam och Anna var lyckliga med de. Barnen växte upp och blev vuxna . Adams familj var en jätte fin familj och de tänckte att de skulle vara åtta personer bara i den här familen . 

Men efter åtta år sen var det förvånde att höra där de skulle blir nio personer istället. Då blir alla riktigt förvånada och längta den nya babie som ska födda . Lena hettet hon den nya babie och hon var en sött, snäll, och glad flicka. Hon har fantastiska föräldrar och sex glada , snälla syskon som henne . De är tre bröder och tre systrar . Lena växte inte upp normalt liksom hennes syskon , hon var senaste barn som ingen i familj var förvanta eller täncka skulle födda.

Hennes mamma blev gravid på henne efter åtta år efter födelsen av hennes bror som alla tänkte att han som ska vara senaste barn i familj . De andra syskon föddas en efter en ålderskillnaden på ett eller två bara , men Lena  var en trevlig överraskning för de att höra och att de skulle ha en ny babies efter ganska lång tid :) .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar