måndag 8 december 2014

Förbjud prostitution i Europa !

Att tillåta prostitution i Europas betyder att tillåta korruption hända och sprida i samhället, tycker jag. I dag finns många som köper och säljer sex i många länder och det är fel eftersom Kvinnan är offer (brottsoffer) och det instrument som används i denna process mest.  Det skulle leda till ett stort problem i samhället för att kvinnorna inte borde köpas eller säljas! De är inte ett material eller leksak för men för att bara leka med man på vilken sätt han vill! 

För det första prostitution förvandlar kvinnor till sexobjekt. Det är hemskt och dåligt att den kvinna som köps av en man blir mannens privata egendom så långa kontraktet varar, precis som varan han köpte i butiken. Hon blir tyvärr en leksak for honom som han kan leka med på vilket sätt han vill.

För det andra kan det leda till hälsoproblem i samhället där skulle vara köparen eller den som köpas sjuk med en allvarlig sjukdom exempelvis Aids! Vilket kan leda till att sjukdomen sprids snabbt mellan medborgarna utan kunskap (kontroll) eller förmåga att stoppa om vi tillåter prostitution.

Dessutom är barn den största offret genom hela denna process eftersom barnet kommer att påverkas och lider mer när de att har född av en förbjuden relation och orättvist och att deras mamma hade sålt sin kropp bara för pengar!. 

Tänk på det !. Är detta ett samhälle som vi vill leva i? Är kvinnan och barn betyder ingen ting för oss? Vill du att dina barn ska växa upp i ett samhälle med sådana värderinger? Är det ok för dig och accepterar att din mamma, syster, eller dotter sälja hennes kropp eller någon köpa henne! Därför kan prostitution aldrig vara tillåter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar